Има ли такъв ароматизатор за 156 че мн яко ме кефи как меришат новите коли с тия ароматизатори.Качвах се в една 156 дето меришеше супер яко вътре се едно сега излизаше от завода.Нещо средно м/у миризмата на климатика смесена с няква много странна друга миризма.Дали е нещо от фреона или е** ли му маиката от какво,Някои ако знае нека каже
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ароматизатор за кола...
Collapse
X
-
Каква е миризмата на климатика....
ПС; НЕ Е НУЖНО ДА ПОЛЗВАШ ГЛАВНИ БУКВИ В ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА СИ....сега ще го оправя, но за напред да го имаш на в предвид.
Относно темата....
Ароматизатори за коли има хиляди...всичките стават за всички коли....от трабант до енцо ферари.
Климатика ако мирише, значи е за чистене....филтри, обезпаразитяване...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
Намерих едни джаджи, като малки камъчета са и ги турнах в пепелника, и така реших проблема с ароматизатора в колата, ако нещо ми потрябва за малко по-силна миризма, пускам запалката и я доближавам до тях и така ...
П.П. - мразя висящи гадости, а на 156 просто няма къде да се сложи и да се задържи ароматизатор
Донесоха ми ги от франция но си мисля, че с малко търсене и тука могат да се намерят. Най-вероятно в магазините за козметика и миризми тия дето продават клечки и други такива джунджурии. А пепелта от цигарите ... срам несрам през джама и една кутия от цигари празна за фасовете на вратата.Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144 hp black perl
Skoda Felicia 1.9d break 90 hp the white swan
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=56221
Comment
-
Първоначално публикувано от capricornНамерих едни джаджи, като малки камъчета са и ги турнах в пепелника, и така реших проблема с ароматизатора в колата...Даже отделна тема си бях пуснал. По големите вериги бензиностанции ги няма със сигурност. Някой не ги ли е виждал на други места да се продават
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от capricornНамерих едни джаджи, като малки камъчета са и ги турнах в пепелника, и така реших проблема с ароматизатора в колата...Даже отделна тема си бях пуснал. По големите вериги бензиностанции ги няма със сигурност. Някой не ги ли е виждал на други места да се продават
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Има ли ароматизатори за конкретен модел коли ?!
Иначе , аз съм класическата миризма , на Борче .. на горичка , само дето ароматизатора е някакъв "картон" дето се слага зад самата решетка .. и като излиза въздуха мирише леко на гора ... тамън вътре не е кич.
Сигурно от 2 месеца не е сменяван ароматизатор по колите!
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от ПепиИма ли ароматизатори за конкретен модел коли ?! ...
Требват ми такива за пепелника , че да държа пушачите по-далеч от мойта кола .. много е приятно да влезнеш в колата и ... да не мирише на цигари ... което си е радкост ... тия дето са 5-ти клас прппушиха вече , няма място дет не мирише на цигари
Comment
-
ясно.питам защото съм бил на стаж в дарукар и за БМВ-тата имаше специални ароматизатори за климатиците и меришеше по доста специфичен начин.Направи ми впечатление в една алфа меришеше така и реших да попитам дали няма и за тях.Онези в дарукар си бяха някви специални и си имаше място за тях мисля че някаде при рилтера за климатика, струваха по 80 лв и бяха в някви пластмасови кутиики вутре бе6е некво като сапун. Мерси все пакАлфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
-
Понеже видях , че има отворена тема за ароматизатори реших да се похваля с моя парфюм за кола на "ARON" поне засега съм виждал 4 аромата парфюм 2 мъжки и 2 женски мирише наистина като парфюм ( и то мн. хубав ) и струва около 8-10 лв. зависи от къде ще го намерите моя го взех преди 4 месеца вече 5-ти и имам още ( а като започна да пръскам не го жаля )sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
От къде го купи..Аз съм с едни консерви с гел, който се изпарява с времето...Принципно обичам някакви цитрусови аромати или нещо по-природно...Амбипур много ми идват "тежки"...като миризмаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment